
Z miłości do prawdziwych, naturalnych smaków - wybudowaliśmy nasze Ekologiczne Gospodarstwo "Pod Strzechą" i chcemy podzielić się z Tobą owocem naszej pasji! Spotkajmy się przy stole wspólnych smaków!
Sprawdź, co mamy do zaoferowania!
KIEŁBASA GAJOWEGO
- wędzona tradycyjnymi metodami - dymem,
- wędzona na ciepło w dymie DĘBOWO-OLCHOWYM,
- tylko naturalne przyprawy-gwarantujemy niezwykłe walory smakowe,
- bardziej pikantna niż kiełbasa swojska i dłużej wędzona,
- chuda kiełbasa, idealna na kanapki!
SKŁAD:
100% mięso wieprzowe + sól + przyprawy.
TRWAŁOŚĆ PRODUKTU:
- przetrzymywana w lodówce - do dwóch tygodni (bez utraty walorów smakowych).
TRADYCYJNE METODY WĘDZENIA
- wykorzystujemy jedynie tradycyjne, swojskie metody wędzenia,
- nasze wyroby wędzimy wyłącznie na naturalnym dymie,
- wszystkie oferowane przez nas wyroby nie zawierają żadnych konserwantów.


100% NATURALNA I BEZ KONSERWANTÓW
- mięso wieprzowe i dziczyzna doprawione solą oraz autorską mieszanką naturalnych przypraw!